اشنایی با بونسای شفلرا
اشنایی با بونسای شفلرا
شفلرا یکی از گیاهان آپارتمانی زیبا و پرطرفدار است که بنام پنجه کلاغی نیز شناخته می شود.مراقبت از شفلرا بسیار ساده است و با رعایت آنها گیاه سالم و با نشاطی خواهید داشت.
شفلرا بومی استرالیا می باشد و بصورت درختچه ای همیشه سبز با اتفاع 3تا 6 متر به چشم می خورد.ازاین گیاه در هنر بونسای نیز استفاده می شود و درختچه های زیبایی خلق می گردد.
می توانید برای خرید درختچه بونسای شفلرا و یا گیاه شفلرا ساده و ابلق به فروشگاه بونسای ایرانی مراجعه کنید
جهت اشنایی با بونسای شفلرا با ما همراه باشید
انواع شفلرا
بخی از شفلراها برگهای ابلق دارند و برخی کوتاه قامتند.این گیاه همیشه سبز رشد آهسته ای دارد و تک ساقه ای است.برگهای آن بصورت 5 تایی مرکب و بیضی شکل و به رنگ سبز براق می باشد.درصورتی که گیاه جوان باشد تعداد این برگها در یک دسته بین 3 تا 7 است.
شفلرا در شرایط خاص گلخانه ای و به ندرت می تواند گل دهد
شرایط نگهداری اشنایی با بونسای شفلرا
نور مناسب برای شفلرا ،نور غیرمستقیم خورشید می باشد و به سایه نسبتا مقاوم است.البته در شفلرا ی ابلق اگر نور مورد نیاز گیاه تامین نشود ،برگها رنگ خود را از دست میدهند.اگر نور کم باشد برگهای شفلرا از پایین شروع به زرد شدن می کند همچنین نور زیاد برگها را میسوزاند.نور پنجره جنوبی مناسبترین نور برای گیاه می باشد.
آبیاری شفلرا باید زمانی باشد خاک کاملا خشک نباشد یعنی بهتر است خاک گیاه همواره مرطوب (نه خیس و غرقاب )باشد.معمولا در تابستان هفته ای 2 بار و در زمستان هفته ای یکبار آبیاری باید انجام گیرد.آویخته شدن برگها خبر از کمبود آب می دهد در ای شرایط گلدان گیاه را در ظرفی پر ازآب بمدت 10 دقیقه قرار دهید تا سیراب شده منافذ خاک تا حدی بسته شوند.اگر آب زیاد به گیاه داده شود برگها زرد می شوند پس امتحان خشکی خاک گلدان مطمئن ترین راه برای زمان آبیاری را تعیین می نماید.
هفته ای یکبار برگهای شفلرا را آبپاشی کنید تا طراوت گیاه حفظ گردد و غبار روی برگ ها پاک شود
بهترین دما برای شفلرا بین 18 تا 27 درجه میباشد.
خاک مناسب شفلرا مخلوطی از خاک معمولی،خاک برگ و پیت موس است.این خاک بایدبافت متوسطی داشته باشد.
گلدان شفلرا باید مرتب تعویض شود.گیاه جوان درحال رشد سالی دوبار وگیاه مسن سالی یکبار باید گلدانش عوض شود اگر بهر دلیل این امکان وجود نداشت خاک سطحی را با با خاک جدید وکمپوست تازه عوض کنید.
در صورت کمبود مواد مغذی برگها زرد میشوند برای حل این مسئله می توان از کودهای محلول مخصوص گیاهان زینتی استفاده کرد البته نصف میزان توصیه شده چون شفلرا گیاه حساسی است.
روش های تکثیر شفلرا
ازطریق بذر
با قلمه زدن
خواباندن ساقه ها
ریشه هوایی
جهت خرید شلفرا های بسیار زیبا و کلکسیونی به سایت بونسای ایرانی مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.